Terug

Volg Vandaag Inside

Stadionverbod bij alle clubs Premier League bij wangedrag

Stadionverbod bij alle clubs Premier League bij wangedrag

6 feb 2020, 22:21

Voetbalfans die zich misdragen of schuldig maken aan racisme of discriminatie, krijgen een stadionverbod bij alle clubs uit de Premier League. Dat zijn de twintig clubs die spelen in de hoogste Engelse divisie unaniem overeengekomen.

De aandeelhouders van de clubs kwamen donderdag bijeen en besloten tot een gezamenlijke en eensgezinde aanpak van wangedrag van supporters, dat tot nog toe meestal tot een stadionverbod bij alleen de eigen club leidde. "Onacceptabel gedrag ten opzichte van spelers, fans, clubmedewerkers of scheidsrechters wordt niet getolereerd door de Premier League of haar clubs", luidde een verklaring.

Het competitiebrede stadionverbod volgde kort nadat Bournemouth een 17-jarige supporter een levenslang stadionverbod oplegde voor racisme.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.