Terug

Volg Vandaag Inside

Stadiondirecteur Feyenoord: 'We hebben het vermoeden dat er een sleutel in omloop is'

Stadiondirecteur Feyenoord: 'We hebben het vermoeden dat er een sleutel in omloop is'

16 mei 2021, 23:39

Jan van Merwijk, stadiondirecteur van Feyenoord, heeft een opmerkelijke verklaring voor hoe de supporters zondagmiddag tijdens het duel met RKC De Kuip binnendrongen: 'We hebben het vermoeden dat er een sleutel in omloop is,' zo vertelt hij bij ESPN.

Hoe het incident heeft kunnen plaatsvinden? 'Dat hebben we zelf ook nog in onderzoek,' vertelt Van Merwijk. 'We hebben er beelden van. We hebben het vermoeden dat er een sleutel in omloop is. Omdat we voorbereid waren op de aangekondigde actie, hadden we alles afgesloten. Dus dat doet ons vermoeden bevestigen, dat ze zo gemakkelijk binnenkwamen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.