Terug

Volg Vandaag Inside

Stadion Borussia Dortmund verandert in ziekenhuis

Stadion Borussia Dortmund verandert in ziekenhuis

3 apr 2020, 17:23

Het stadion van Borussia Dortmund verandert zaterdag in een ziekenhuis. De noordtribune van het grootste voetbalstadion van Duitsland is zo omgebouwd dat daar patiënten met het coronavirus behandeld kunnen worden.

'Ons stadion is de trots van de stad en heel herkenbaar voor iedereen uit Dortmund en omgeving', zegt directeur Hans-Joachim Watzke. 'Het is een ideale plek om mensen met aandoeningen aan luchtwegen en koorts te helpen. Het is onze plicht en wens om zo veel mogelijk mensen te helpen.'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.