Terug

Volg Vandaag Inside

VIDEO - Stadion Boca Juniors puilt uit voor training

VIDEO - Stadion Boca Juniors puilt uit voor training

23 nov 2018, 09:14

Het ging 'slechts' om een training, maar het stadion van Boca Juniors bleek te klein om alle toeschouwers te kunnen huisvesten. De Argentijnse club werd zelfs gedwongen om de poorten van La Bombonera te sluiten omdat de toeloop te groot was. Duizenden fans bleven teleurgesteld buiten staan. ,,Het spijt ons'', schreef Boca Juniors op Twitter. ,,We zijn met miljoenen, helaas kan niet iedereen naar binnen.''

De tribunes van het befaamde stadion in de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires puilden uit met 50.000 fans. De aanhangers van Boca Juniors waren massaal naar de training gekomen om hun helden nog eens extra op scherp te zetten voor de return in de finale om de Copa Libertadores tegen aartsrivaal en stadgenoot River Plate.

Twee weken geleden eindigde het eerste duel, in La Bombonera, in 2-2. Zaterdag is de beslissende wedstrijd in het Estadio Monumental van River Plate. In beide duels zijn fans van de bezoekende club niet welkom in het stadion. Het is voor het eerst dat de twee grootmachten uit Buenos Aires elkaar treffen in de finale van het belangrijkste toernooi voor Zuid-Amerikaanse clubs.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.