Terug

Volg Vandaag Inside

St. Juste vervolgt loopbaan bij Sporting

St. Juste vervolgt loopbaan bij Sporting

11 mei 2022, 18:54

Jeremiah St. Juste vervolgt zijn loopbaan bij de Portugese topclub Sporting Portugal. De 25-jarige verdediger heeft voor vier jaar getekend bij de nummer 2 van Portugal.

St. Juste komt over van de Duitse club 1. FSV Mainz 05, waar hij sinds 2019 speelde. Daarvoor kwam hij uit voor Feyenoord en sc Heerenveen. Hij werd vorig jaar voor het eerst opgeroepen voor Oranje, maar tot een debuut is het nog niet gekomen.

Spits Bas Dost was de laatste Nederlander in dienst van Sporting, dat vorig jaar de landstitel pakte. 'Ik heb gehoord dat hij veel doelpunten heeft gemaakt. Ik denk niet dat ik zoveel zal scoren, maar ik zal juist proberen niet te veel goals toe te staan', zei St. Juste, die in februari opnieuw een schouderoperatie onderging.

Volgens Sporting is in het contract van St. Juste een afkoopsom opgenomen van 45 miljoen euro.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.