Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs zonder Sánchez tegen Ajax

Spurs zonder Sánchez tegen Ajax

7 mei 2019, 19:49

AMSTERDAM (ANP) - Davinson Sánchez mist woensdag de tweede wedstrijd van Tottenham Hotspur tegen Ajax in de halve finale van de Champions League. De Colombiaanse verdediger heeft nog te veel last van een dijbeenblessure, die hij zondag tijdens de competitiewedstrijd tegen Bournemouth heeft opgelopen.

Sánchez maakte in de zomer van 2017 de overstap van Ajax naar de Spurs. Hij had vorige week nog een basisplaats in Londen, in het eerste duel tussen beide clubs.

Jan Vertonghen keert terug in de selectie van de nummer drie van de Premier League. De oud-aanvoerder van Ajax traint dinsdagavond met een masker in de Johan Cruijff ArenA. Hij viel vorige week uit na een harde botsing met doelman André Onana. De Belg is inmiddels hersteld maar wil zijn neus ontlasten, ook als hij woensdag wordt opgesteld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.