Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs wil seizoen met Vertonghen afmaken: 'Hij is er om ons te helpen'

Spurs wil seizoen met Vertonghen afmaken: 'Hij is er om ons te helpen'

18 juni 2020, 18:10

Jan Vertonghen heeft een aflopend contract bij Tottenham Hotspur. Dit zou betekenen dat de Belg eind juni clubloos is. Ook zou hij het seizoen dan niet kunnen afmaken in Londen. Spurs-trainer José Mourinho gaat ervan uit dat de ex-Ajacied zijn contract alsnog gaat verlengen voor de laatste twee maanden.

Tottenham treedt vrijdag aan tegen Manchester United. Mourinho heeft geen enkele twijfel over de inzet van de Belg. 'Er bestaat geen twijfel over zijn liefde en respect voor de club. Natuurlijk is hij toegewijd aan ons, hij is klaar voor morgen,' zo vertelt de ervaren oefenmeester op de persconferentie, voorafgaand aan het duel met United.

De Portugees verwacht ook dat de 33-jarige Belg het seizoen volledig afmaakt in Londen. 'We willen allebei graag dat hij tot het einde van het seizoen aan boord blijft en hopelijk kunnen Jan, zijn management en de club daarover tot een akkoord komen. We zijn in gesprek. Hij is er om ons te helpen en natuurlijk vertrouwen wij hem volledig.'

Volgens René moet Vertonghen in ieder geval niet terugkeren naar zijn oude club Ajax. Bekijk het fragment hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.