Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs walgen van online racisme tegen verdediger Sánchez

Spurs walgen van online racisme tegen verdediger Sánchez

5 apr 2021, 01:18

De Colombiaanse verdediger Davinson Sánchez van Tottenham Hotspur is na de competitiewedstrijd tegen Newcastle United (2-2) het slachtoffer geworden van racistische uitingen op sociale media. De oud-Ajacied deelde een screenshot van zijn Instagram-account waarop afbeeldingen van apen te zien waren.

"We walgen van de racistische berichten die Davinson Sánchez heeft ontvangen en roepen sociale mediaplatforms op om actie te ondernemen", laat de Londense club op Twitter weten. "Wij staan ​​achter Davinson Sánchez en iedereen die online nog steeds wordt misbruikt", betoogt Tottenham.

Sánchez is de laatste in een lange lijst van spelers die in Engeland het doelwit zijn geworden van online racisme. Onder anderen Anthony Martial, Axel Tuanzebe, Marcus Rashford (allen Manchester United) en Reece James (Chelsea) overkwam hetzelfde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.