Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs voorlopig zonder 'overbelaste' aanvaller Son

Spurs voorlopig zonder 'overbelaste' aanvaller Son

15 mrt 2021, 09:36

Coach José Mourinho van Tottenham Hotspur vreest dat hij aanvaller Son Heung-min voorlopig kwijt is. De sterspeler uit Zuid-Korea viel zondag al vroeg uit in het met 2-1 verloren duel met stadgenoot Arsenal. Hij heeft ogenschijnlijk een hamstringblessure. "Het is iets met een spier en dat zijn meestal hardnekkige blessures. Ik weet nog niet hoe lang ik hem kwijt ben", zei de Portugese coach na de wedstrijd.

Mourinho weet de blessure van Son aan overbelasting. "Hij heeft te veel wedstrijden gespeeld. Son is een jongen die normaal gesproken snel herstelt, maar nu is het zo'n opeenstapeling van wedstrijden, dat het zelfs hem te veel is geworden." Son speelde dit seizoen in alle 28 competitiewedstrijden, negen Europa Leugueduels en vier bekerwedstrijden. "Ik heb hem in de laatste wedstrijd in de Europa League wel een half uur rust gegeven, maar ja, dan speel je alsnog een uur."

De Spurs staan zevende in de Premier League met 45 punten. De club speelt donderdag in de Europa League tegen Dinamo Zagreb.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.