Terug

Volg Vandaag Inside

Tottenham komt met positief nieuws: Vertonghen heeft geen hersenschudding

Tottenham komt met positief nieuws: Vertonghen heeft geen hersenschudding

2 mei 2019, 20:22

Jan Vertonghen heeft tijdens de wedstrijd van Tottenham Hotspur in de halve finale tegen Ajax geen hersenschudding opgelopen. Volgens de club heeft uitgebreid neurologisch onderzoek dat uitgewezen. De Belg hoeft van de medisch specialisten slechts korte tijd rust te nemen. Hoe lang precies werd niet gezegd.

Volgens Tottenham liep Vertonghen na een botsing slechts een hevig bloedende wond aan zijn neus op. Kort nadat hij het spel had hervat viel hij bijna flauw. Dit lag volgens de doktoren aan een kortstondige terugslag. De leiding van de Spurs beklemtoont dat de medische staf langs de lijn alle regels van de FIFA met betrekking tot hoofdletsel heeft gevolgd.

Ajax won dinsdag de eerste van twee ontmoetingen met Tottenham met 1-0. Woensdag is de return in Amsterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.