Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs verspelen punten bij Burnley

Spurs verspelen punten bij Burnley

23 feb 2019, 16:37

BURNLEY (ANP) - Tottenham Hotspur is na vier overwinningen op rij tegen een onverwachte nederlaag aangelopen in de Premier League. Burnley verraste de Londense club: 2-1. Daarmee blijft de ploeg van coach Mauricio Pochettino op vijf punten van koploper Manchester City, terwijl Liverpool bij winst op Manchester United zelfs een voorsprong van acht punten op de Spurs kan nemen.

Tottenham kon weer beschikken over Harry Kane, de spits die in januari een enkelblessure had opgelopen. Hoewel hij nog wat onwennig oogde, maakte Kane in de 65e minuut wel de gelijkmaker, kort nadat de Nieuw-Zeelander Chris Wood de thuisploeg uit een betwiste hoekschop aan de leiding had gebracht. Het doelpunt van boegbeeld Kane leverde de Spurs niet eens een punt op. Ashley Barnes schoof, op aangeven van oud-AZ'er Johánn Gudmundsson, in de 83e minuut de winnende treffer binnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.