Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs roept spelers en Mourinho op het matje

Spurs roept spelers en Mourinho op het matje

8 apr 2020, 12:00

De Engelse topclub Tottenham Hotspur heeft zijn coach en voetballers er met klem op gewezen zich aan de regels voor 'social distancing' te houden in de coronacrisis. De club deed dat nadat op social media berichten en foto's waren verschenen van sportende spelers in het Londense park Hadley Common.

Coach José Mourinho hield er een trainingssessie met middenvelder Tanguy Ndombele, terwijl verdedigers Davinson Sanchez en Ryan Sessegnon er samen aan het hardlopen waren.

"Al onze spelers zijn eraan herinnerd om de richtlijnen voor 'social distancing' te respecteren wanneer ze buiten sporten. We zullen deze boodschap blijven herhalen", aldus een woordvoerder van Spurs.

Strenge regels

In Engeland gelden strenge regels om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Mensen moeten in principe thuis blijven en zo min mogelijk naar buiten gaan, hooguit voor een frisse neus of een noodzakelijke boodschap. De afstand die mensen buiten van elkaar moeten houden is 2 meter.

De Premier League ligt sinds de uitbraak van het virus in Groot-Brittannië in maart stil.

VIDEO - Jan ergert zich aan Mourinho: 'Waardeloze gozer!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.