Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs ook tegen Dortmund nog op Wembley

Spurs ook tegen Dortmund nog op Wembley

9 jan 2019, 12:29

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur kan het nieuwe stadion voorlopig nog niet gebruiken. De leiding van de Engelse club meldt dat alle thuiswedstrijden tot en met halverwege februari op Wembley worden gespeeld.

Het gaat om de competitieduels met Manchester United (13 januari), Watford (30 januari), Newcastle United (2 februari) en Leicester City (10 februari). Ook de wedstrijd tegen Borussia Dortmund in de achtste finales van de Champions League is op 13 februari nog op Wembley.

,,Ik wil mijn excuses aanbieden aan onze fans en ze bedanken voor hun geduld'', aldus Daniel Levy, voorzitter van Tottenham.

Het was de bedoeling dat het vernieuwde White Hart Lane halverwege september al in gebruik zou zijn genomen. Het stadion voldeed niet aan alle veiligheidsregels, waardoor de Spurs bijna een half jaar langer moeten uitwijken naar het nationale stadion van de Engelse ploeg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.