Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs met de feestdagen zonder Vertonghen

Spurs met de feestdagen zonder Vertonghen

18 dec 2018, 15:33

LONDEN (ANP) - Tottenham Hotspur kan dit kalenderjaar geen beroep meer doen op Jan Vertonghen. De Belgische verdediger kampt weer met een dijbeenblessure, vorige week opgelopen in het duel met FC Barcelona in de Champions League. Vertonghen ontbrak daardoor afgelopen weekeinde ook al tegen Burnley (1-0). Eerder dit seizoen stond hij met een soortgelijke blessure al twee maanden aan de kant.

De schade blijkt nu weer dermate groot, dat de oud-Ajacied een paar weken aan de kant staat. Vertonghen mist in ieder geval de bekerwedstrijd tegen Arsenal en de duels met Everton, Bournemouth (op 'Boxing Day'), Wolverhampton Wanderers en Cardiff City (nieuwjaarsdag) in de Premier League. De Spurs staan op de derde plaats, zes punten achter koploper Liverpool.

Manager Mauricio Pochettino mist ook Mousa Dembélé en Serge Aurier, Eric Dier keert terug na een blindedarmoperatie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.