Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs met Bergwijn in Europa League voorbij Plovdiv

Spurs met Bergwijn in Europa League voorbij Plovdiv

17 sep 2020, 22:08

Tottenham Hotspur heeft zich geplaatst voor de volgende kwalificatieronde van de Europa League. Het elftal van coach José Mourinho won door een goede slotfase bij Lokomotiv Plovdiv, 2-1.

De Bulgaren kwamen in de 72e minuut op voorsprong door Georgi Minchev. Even later maakte Harry Kane uit een strafschop gelijk. De Engelsen kwamen vervolgens op voorsprong door Tanguy N'Dombele. Kort na de openingstreffer werden bij de thuisclub Dinis Almeida en Birsent Karageren uit het veld gestuurd.

Steven Bergwijn stond in de basis bij Tottenham. De oud-PSV'er werd in de 70e minuut vervangen.

De Spurs waren het afgelopen weekeinde het seizoen in de Premier League op eigen veld begonnen met een nederlaag tegen Everton.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.