Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs met benauwde zege richting PSV

Spurs met benauwde zege richting PSV

3 nov 2018, 23:46

WOLVERHAMPTON (ANP) - Drie dagen voor de ontmoeting met PSV in de Champions League heeft Tottenham Hotspur in de Engelse competitie gewonnen bij Wolverhampton Wanderers. De ploeg van trainer Mauricio Pochettino gaf in stadion Molineux een ruime voorsprong nog bijna uit handen, maar nam wel de drie punten mee: 2-3. De Spurs nestelde zich daardoor weer op de vierde plaats in de Premier League, drie punten achter de huidige koploper Liverpool.

Erik Lamela opende in de 27e minuut de score na een combinatie met Son Heung-min, die al vroeg was ingevallen voor de geblesseerd geraakte Mousa Dembélé. Lucas Moura kopte kort daarna op aangeven van Kieran Trippier de 0-2 binnen. Spits Harry Kane maakte na een uur de derde voor de Spurs, die in de slotfase nog in de problemen kwamen door twee overtredingen van de debuterende verdediger Juan Foyth. De Wolves kwamen terug tot 2-3 dankzij benutte strafschoppen van Rúben Neves en Raúl Jiménez, maar daar bleef het bij.

Tottenham Hotspur ontvangt PSV dinsdag op Wembley. Het eerste duel, twee weken geleden in Eindhoven, eindigde in 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.