Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs in beroep tegen overwintering Vitesse: 'Wij vertrouwen op vernietiging vonnis'

Spurs in beroep tegen overwintering Vitesse: 'Wij vertrouwen op vernietiging vonnis'

21 dec 2021, 16:54

Tottenham Hotspur legt zich niet neer bij de reglementaire nederlaag die is toegekend door de UEFA (3-0). De Spurs konden vanwege een corona-uitbraak niet de laatste groepswedstrijd spelen tegen Stade Rennais en de Europese voetbalbond besloot dat het duel ook niet meer ingehaald kon worden. Trainer Antonio Conte laat dinsdag weten dat zij het er niet bij laten.

'We hebben er alle vertrouwen in dat het vonnis wordt vernietigd', zei Conte op de persconferentie. 'Ik, de club en onze fans vinden het ongelooflijk dat de UEFA dit heeft besloten. Ik ben daar zwaar teleurgesteld over. We hebben alsnog veel vertrouwen in een goede afloop', aldus de opvallend strijdvaardige Spurs-trainer.

Afgelopen week werd er al geloot voor de tussenronde in de Conference League knock-outfase. De UEFA had toen nog geen definitieve uitspraak gedaan over de wedstrijd Tottenham - Stade Rennais, waardoor er werd geloot met de tekst Vitesse/Tottenham Hotspur. Later kwam de UEFA alsnog met het beslissende woord en schrapte de wedstrijd definitief.

Als het hoger beroep van de Spurs niet wordt gehonoreerd door de UEFA, dan spelen de Arnhemmers op 17 februari tegen het Oostenrijkse Rapid Wien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.