Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs geeft Bergwijn toestemming voor terugkeer naar Nederland

Spurs geeft Bergwijn toestemming voor terugkeer naar Nederland

29 mrt 2020, 17:10

Steven Bergwijn Heeft toestemming van Tottenham gekregen om terug te keren naar Nederland. Daar waar de meeste Premier League-spelers in Engeland in quarantaine moeten blijven, mag de buitenspeler tijdelijk die tijd doorbrengen in Nederland.

Bergwijn zal zich in Nederland focussen op zijn herstel. Maar de voornaamste reden voor zijn tijdelijke terugkeer is omdat zijn vriendin in verwachting is van hun eerste kindje en op korte termijn is uitgerekend. Heung-Min Son keert tijdelijk terug ook naar Zuid-Korea om persoonlijke redenen. Ook hij is, net als Bergwijn, herstellende van een blessure.

Bergwijn was vorige week te zien in een speciale aflevering van DWDD over zijn vriend Abdelhak Nouri. Samen met Frenkie de Jong en Donny van de Beek vertelden ze over hun mooie ervaringen met 'Appie'.

VIDEO - René over Nouri-special DWDD

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.