Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs-fans zien Johan Derksen aan voor transferexpert na uitspraken over Ziyech

Spurs-fans zien Johan Derksen aan voor transferexpert na uitspraken over Ziyech

25 aug 2022, 13:47

Johan Derksen heeft woensdagavond in Vandaag Inside zijn mening gegeven over een mogelijke overstap van Hakim Ziyech naar Tottenham Hotspur. Johan gaf aan dat de aanvaller waarschijnlijk liever naar Spurs gaat, dan dat hij terugkeert naar Ajax. Het populaire Twitteraccount Hotspur Related vatte dat echter anders op.

Het Twitteraccount met bijna 200.000 volgers deelt dagelijks verschillende updates over de club uit Londen, en zo ook over Ziyech. Hotspur Related meldt donderdagmiddag stellig dat de 29-jarige buitenspeler liever naar Tottenham vertrekt dan naar Ajax. Ziyech zou graag nog één kans willen krijgen, om te slagen in de Premier League. De informatie over de oud-Ajacied zou komen van ene 'Johan Derksen'.

De tweet heeft inmiddels ruim duizend likes gescoord en zorgt voor flink wat verbaasde reacties in Engeland. Engelse Twitteraars vragen zich af wie Johan Derksen is, terwijl Nederlandse Twitter-gebruikers het komisch vinden dat het Spurs-medium het Vandaag Inside-gezicht als bron van transfernieuws gebruikt. "Fabrizio Romano heeft posters van Johan Derksen boven zijn bed", knipoogt ene Bas.

Kijk hieronder het gesprek over de mogelijke terugkeer van Hakim Ziyech bij Ajax terug.

'Ik kan me voorstellen dat Ziyech de voorkeur geeft aan Tottenham boven Ajax'
2:44
'Ik kan me voorstellen dat Ziyech de voorkeur geeft aan Tottenham boven Ajax'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.