Terug

Volg Vandaag Inside

Spurs al vier competitieduels zonder zege

Spurs al vier competitieduels zonder zege

18 jan 2020, 16:36

Tottenham Hotspur is er opnieuw niet in geslaagd een wedstrijd in de Premier League winnend af te sluiten. De ploeg van coach José Mourinho kwam bij Watford niet verder dan een 0-0-gelijkspel. Het was de derde keer op rij dat de Spurs niet tot scoren kwamen. De ploeg mist topschutter Harry Kane, die door een hamstringblessure vermoedelijk pas in april weer inzetbaar is.

In de eerste helft beklaagde met name Lucas Moura zich nadat Watford-verdediger Craig Cathcart de bal tegen zijn hand had gekregen. Ook de VAR zag er geen strafschop in. Na rust kreeg Watford wel een penalty, maar doelman Paulo Gazzaniga keerde de inzet van Troy Deeney. Mourinho liet Christian Eriksen, die mogelijk deze maand nog vertrekt bij de Spurs, een kwartier voor tijd invallen. Tottenham heeft nu al vier competitieduels op rij niet meer gewonnen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.