Terug

Volg Vandaag Inside

Sporting wint tweede wedstrijd

Sporting wint tweede wedstrijd

19 aug 2018, 09:09

LISSABON (ANP) - Sporting Portugal heeft ook de tweede wedstrijd van het seizoen gewonnen. De ploeg uit Lissabon was met 2-1 te sterk voor Vitória Setubal en staat net als Benfica op zes punten.

Bas Dost begon in de basis bij Sporting, maar werd in de rust gewisseld. De spits, die vorige week nog twee treffers maakte in de 3-1-zege op Moreirense, kwam niet tot scoren. Bij Sporting was Nani de grote man. Hij maakte voor rust de 1-0 en zorgde na de gelijkmaker van Zéquinha ook voor de tweede treffer in de tweede helft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.