Terug

Volg Vandaag Inside

Sporting raakt verder achterop in Portugal

Sporting raakt verder achterop in Portugal

7 jan 2019, 23:15

TONDELA (ANP) - In de strijd om de landstitel is Sporting Portugal verder achterop geraakt. De ploeg van trainer Marcel Keizer ging bij het laaggeklasseerde CD Tondela, dat vanaf de 51e minuut met tien man kwam te staan, met 2-1 onderuit. Daardoor zakte Sporting, dat zonder aanvaller Bas Dost aantrad, naar de vierde plek. Koploper FC Porto heeft vijf punten meer en speelt later op maandagavond nog thuis tegen CD Nacional.

Door treffers van Juan Delgado en Tomané nam de thuisploeg een voorsprong van 2-0. De tweede treffer viel in de 74e minuut. Tondela speelde op dat moment al 23 minuten met een man minder door het vertrek van Joao Jaquité na zijn tweede gele kaart. In het slotoffensief van Sporting kwam alleen Jérémy Mathieu tot scoren.

Voor Keizer was het zijn tweede competitienederlaag met Sporting.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.