Terug

Volg Vandaag Inside

'Spoorloze Ihattaren keert mogelijk terug in de Eredivisie'

'Spoorloze Ihattaren keert mogelijk terug in de Eredivisie'

11 nov 2021, 21:01

Zaakwaarnemer Mino Raiola bevestigde eerder deze week aan Voetbal International dat Mohamed Ihattaren met het idee speelde om te stoppen als voetballer. Vanuit Italië duiken er nu toch geruchten op, dat Ihattaren mogelijk zelfs terugkeert in de Eredivisie.

Volgens Il Corriere dello Sport heeft Feyenoord belangstelling voor de spoorloze middenvelder. De Rotterdammers zouden volgens het Italiaanse medium in de zomer al interesse hebben getoond in Ihattaren. De oud-PSV'er heeft niets meer van zich laten horen, tot grote woede bij Sampdoria, die hem huurde van Juventus afgelopen zomer.

'Faggiano en trainer Roberto D’Aversa, maar eigenlijk iedereen bij de club, zijn heel boos', vertelt La Gazzetta dello Sport-verslaggever Filippo Grimaldi in een uitgebreid verhaal over Ihattaren. 'Ihattaren is een fantastische speler die ze nu heel goed hadden kunnen gebruiken. Sampdoria heeft problemen voorin en op het middenveld met geblesseerde spelers, en Ihattaren had nu gewoon moeten voetballen tegen Bologna.'

Wat de actuele ontwikkelingen zijn bij het talent is ook voor Raiola niet duidelijk. 'Het klopt dat we al een tijdje geen contact meer hebben gehad. Van mij geen slecht woord over Mo Ihattaren en als hij mijn hulp nog wil, zal ik hem helpen', aldus Raiola tegenover Voetbal International.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.