Terug

Volg Vandaag Inside

Spitse kan tranen niet bedwingen na historische avond voor Ajax Vrouwen: 'Hier leef ik voor'

Spitse kan tranen niet bedwingen na historische avond voor Ajax Vrouwen: 'Hier leef ik voor'

31 jan 2024, 08:57

Ajax-aanvoerster Sherida Spitse had haar emoties niet onder controle na de sensationele ontknoping van de groepsfase van de Champions League in de Johan Cruijff ArenA. De recordinternational van Oranje (33) plaatste zich met 'haar' Ajax als eerste Nederlandse club ooit voor de kwartfinales na een late 2-1-zege op AS Roma. "Als ik het op het hoogste podium kan waarmaken met de club waarvoor ik ben, komt daar emotie bij kijken", reageerde de verdedigster.

Spitse keerde in 2021 terug naar de Eredivisie om bij Ajax te gaan voetballen. "Ik ben teruggekomen op prijzen te pakken en op het hoogste podium te presteren. Hier leef ik voor en zet ik heel veel voor opzij. Dat doe ik met alle plezier, maar het is soms makkelijker gezegd dan gedaan", reageerde Spitse.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.