Terug

Volg Vandaag Inside

Spits Necid op weg naar ADO Den Haag

Spits Necid op weg naar ADO Den Haag

28 aug 2018, 11:25

DEN HAAG (ANP) - Spits Tomás Necid heeft zijn contract bij de Turkse club Bursaspor laten ontbinden. Het maakt de weg vrij voor een overstap naar ADO Den Haag. De 29-jarige Tsjech wil graag terug naar de Nederlandse competitie, waarin hij eerder een goede periode beleefde bij PEC Zwolle. De 44-voudig international (twaalf doelpunten) wordt in Den Haag de opvolger van Bjørn Johnsen, de topschutter van afgelopen seizoen die is overgestapt naar AZ.

ADO Den Haag heeft voor dinsdagmiddag een persconferentie uitgeschreven waarin transfernieuws bekend wordt gemaakt. Het gaat vermoedelijk niet alleen op Necid, maar ook om Giovanni Troupée. De twintigjarige vleugelverdediger is bij FC Utrecht niet meer verzekerd van een basisplaats.

Met Necid en Troupée zou trainer Alfons Groenendijk zijn gewenste versterkingen krijgen. ,,De laatste weken waren erg hectisch, maar we zijn zeer tevreden met het resultaat'', schreef algemeen directeur Mattijs Manders van ADO op Twitter over de zoektocht naar nieuwe spelers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.