Terug

Volg Vandaag Inside

Spits Mbappé onzeker bij PSG voor return tegen Dortmund

Spits Mbappé onzeker bij PSG voor return tegen Dortmund

10 mrt 2020, 18:34

Trainer Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain kan woensdag in de return tegen Borussia Dortmund voor de Champions League mogelijk geen beroep doen op aanvaller Kylian Mbappé. De 21-jarige topspits is ziek. Hij ontbrak daardoor de laatste twee dagen op de training.

Tuchel zal in een laat stadium een oordeel vellen over het al dan niet meespelen van Mbappé in het thuisduel. "Hij heeft onder meer last van zijn keel. We moeten afwachten hoe hij zich woensdag voelt."

Tuchel maakte de onzekere situatie rond Mbappé op de website van PSG bekend. De gebruikelijke persconferentie in het stadion werd afgelast vanwege de beslissing van de Franse autoriteiten om het duel met Borussia Dortmund zonder publiek af te werken.

Aanvoerder Thiago Silva is voor Tuchel weer beschikbaar. Hij ontbrak sinds 24 februari in de selectie vanwege een hamstringblessure. PSG moet in het lege stadion een achterstand van 2-1 goedmaken tegen de Duitse club.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.