Terug

Volg Vandaag Inside

Spits Lammers klaar voor rentree bij PSV

Spits Lammers klaar voor rentree bij PSV

22 jan 2020, 15:38

Sam Lammers is klaar voor zijn rentree bij PSV. De aanvaller zit voor het eerst na zijn zware knieblessure weer bij de wedstrijdselectie. De Eindhovenaren treffen donderdag NAC Breda in de beker. Ook de Griekse aanvaller Konstantinos Mitroglou is weer aangesloten bij de groep en wedstrijdfit.

Lammers raakte eind juli vorig jaar in de wedstrijd tegen Ajax om de Johan Cruijff Schaal geblesseerd. Een operatie aan zijn rechterknie bleek noodzakelijk. Deze maand keerde hij terug in de groepstrainingen. "Hij is goed fit en moet nu langzaam weer minuten gaan maken", aldus trainer Ernest Faber op de website van PSV. "Op de training zie je niets aan hem, dat is mooi om te zien. De vooruitzichten zijn positief. Nu is het aan hem om dat in de praktijk te bevestigen."

Faber is niet van plan zijn opstelling grondig te wijzigen voor het treffen in Breda tegen NAC, de huidige nummer vijf in de eerste divisie. "Wij gaan met ons sterkst mogelijke elftal starten. De beker is een heel belangrijk toernooi voor ons", zei hij. "We willen 'm winnen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.