Terug

Volg Vandaag Inside

Dost terug bij Eintracht Frankfurt

Dost terug bij Eintracht Frankfurt

13 feb 2020, 14:02

Bas Dost is klaar voor zijn rentree bij Eintracht Frankfurt. De Nederlandse spits, die eind vorige maand vanwege maag- en darmklachten zelfs even naar het ziekenhuis moest, traint de hele week al weer mee en kan vrijdag tegen Borussia Dortmund in actie komen. Trainer Adi Hütter wilde niet zeggen of Dost direct weer in de basis start.

De spits kwam op 25 januari in de gewonnen competitiewedstrijd tegen RB Leipzig (2-0) voor het laatst in actie. Dost miste drie duels van zijn club, waarin Frankfurt ongeslagen bleef. De ploeg van Hütter versloeg Leipzig vorige week ook in het bekertoernooi (3-1). Eintracht Frankfurt staat in de Bundesliga op de negende plaats, Borussia Dortmund heeft na de nederlaag vorige week bij Bayer Leverkusen (4-3) 4 punten achterstand op koploper Bayern München.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.