Terug

Volg Vandaag Inside

Spits Bannis gaat bijtekenen bij Feyenoord

Spits Bannis gaat bijtekenen bij Feyenoord

8 nov 2020, 15:15

Naoufal Bannis gaat zijn aflopende contract bij Feyenoord verlengen. De 18-jarige spits uit Den Haag heeft met de clubleiding een mondeling akkoord bereikt over een verbintenis tot de zomer van 2023. Bannis maakte vorige week als invaller diep in de blessuretijd het winnende doelpunt tegen FC Emmen (2-3).

"Dit is goed voor Feyenoord en ook goed voor Bannis", zei trainer Dick Advocaat kort voor het competitieduel met FC Groningen. "Hij is 18 jaar en moet het nog steeds waarmaken. Drie jaar erbij, dat is uitstekend voor hem, maar ook voor Feyenoord."

Bannis verruilde in 2016 de jeugdopleiding van ADO Den Haag voor die van Feyenoord. Twee jaar later tekende hij zijn eerste profcontract. De spits debuteerde begin vorig seizoen in de hoofdmacht, maar een echte doorbraak bleef toen uit. "Na een wat mindere periode heeft hij zich dit jaar fantastisch teruggeknokt", zegt technisch directeur Frank Arnesen. "Hij staat er nu veel sterker voor en is er echt klaar voor om te gaan strijden voor zijn plek.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.