Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers Willem II als helden onthaald na zege op Ajax

Spelers Willem II als helden onthaald na zege op Ajax

7 dec 2019, 11:10

De spelers van Willem II zijn vrijdagavond bij terugkomst in Tilburg door ongeveer 1500 euforische supporter onthaald na de sensationele overwinning op Ajax. De ploeg van trainer Adrie Koster won met 0-2 van de koploper, dat de eerste nederlaag van het seizoen leed.

De fans van Willem II waren vrijdagavond niet aanwezig in de Johan Cruijff Arena. De supportersverenigingen besloten het duel te boycotten, uit onvrede over de slechte behandeling die zij in het verleden kregen in Amsterdam. Zo werden vorig seizoen honderden fans van Willem II vastgehouden op Amsterdam Centraal, zonder dat er sanitaire voorzieningen en catering aanwezig waren.

VIDEO - René moet lachen om dronken Willem II-fan: 'Die is goed!'

René moet lachen om dronken Willem II-fan: 'Die is goed!'
1:44
René moet lachen om dronken Willem II-fan: 'Die is goed!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.