Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers Real Madrid vast in vliegtuig op besneeuwde startbaan

Spelers Real Madrid vast in vliegtuig op besneeuwde startbaan

8 jan 2021, 23:20

Het voetbalelftal van Real Madrid heeft uren vastgestaan met een vliegtuig op een startbaan in Madrid. Het toestel met de spelers van de landskampioen kon niet opstijgen vanwege een sneeuwstorm die de startbaan had bedekt met een sneeuw- en ijslaag.

Met enkele uren vertraging vertrok de vlucht vrijdagavond alsnog richting Pamplona. Op beelden op social media was te zien hoe de spelers daar niet veel later arriveerden. Het team van coach Zinedine Zidane speelt zaterdag de uitwedstrijd bij Osasuna.

Een flinke sneeuwdeken had het vliegverkeer op luchthaven Madrid-Barajas Adolfo Suárez volledig ontregeld. "Ze hebben ons gezegd dat het vooruitzicht heel somber is. De startbanen zijn gesloten en de sneeuwschuivers worden gebruikt voor de landingsbanen", liet een woordvoerder van de club weten. "We schatten in dat we hier nu meer dan twee uur staan."

Het toestel maar daarin het team van Athletic Club kon vanwege de slechte weersomstandigheden in Madrid niet landen en moest omkeren. De club uit Bilbao liet via Twitter weten dat met LaLiga en tegenstander Atlético Madrid van zaterdag wordt overlegd over het doorgaan van de wedstrijd.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.