Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers PSV voorlopig één keer in de week naar De Herdgang

Spelers PSV voorlopig één keer in de week naar De Herdgang

16 mrt 2020, 16:16

De spelers van het eerste en tweede elftal van PSV hebben vanwege de uitbraak van het nieuwe coronavirus van de club een trainingsprogramma gekregen dat ze thuis moeten volgen. Het gaat voor elke voetballer om een op maat gemaakt individueel schema, laat een woordvoerder van de club maandag weten.

Eén keer per week komen de spelers naar trainingscomplex De Herdgang. Daar ondergaan ze, individueel, een gezondheidscheck en fitheidscheck. Geblesseerde spelers werken onder leiding van een fysiotherapeut in individuele sessies aan hun herstel.

De leden van de technische staf en de spelers geven voorlopig geen interviews.

De competitie en de trainingen liggen sowieso tot 6 april stil. Mochten de maatregelen daarna niet meer nodig zijn, is het de vraag wanneer de competitie wordt hervat. Volgens het huidige schema is de eerstkomende competitiewedstrijd van PSV op zondag 12 april tegen Sparta Rotterdam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.