Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers Nederlands elftal doen donatie: 'Wij zijn trots op Nederland, pas goed op elkaar'

Spelers Nederlands elftal doen donatie: 'Wij zijn trots op Nederland, pas goed op elkaar'

8 apr 2020, 22:03

De spelers van het Nederlands elftal hebben samen geld gedoneerd aan het vrijwilligersplatform NL Voor Elkaar. Dat heeft aanvoerder Virgil van Dijk bekendgemaakt in een video.

"Ook wij spelers van het Nederlands elftal zijn onderdeel. We zijn trots op Nederland en trots op het team en we denken aan iedereen die het heel moeilijk heeft in deze tijd", zegt de aanvoerder. "Met een donatie aan NL Voor Elkaar willen wij als Oranje graag een bijdrage leveren. Houd het hoofd omhoog en pas goed op elkaar", aldus de verdediger van Liverpool.

Om hoeveel geld het gaat, is niet bekendgemaakt. De spelers van Oranje hadden eerder al samen met de KNVB en sponsor ING aangekondigd dat ze met een steunpakket van 11 miljoen euro het Nederlandse voetbal gaan helpen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.