Terug

Volg Vandaag Inside

'Spelers City in quarantaine bij terugkomst in Engeland'

'Spelers City in quarantaine bij terugkomst in Engeland'

28 apr 2020, 17:35

Manchester City-coach Pep Guardiola en ten minste acht van zijn spelers moeten wellicht veertien dagen in thuisquarantaine wanneer ze terugkeren naar Engeland om de voetbalcompetitie te hervatten. Dat schrijft de Britse krant The Times. De Premier League ligt vanwege de coronacrisis sinds vorige maand stil, maar de clubs hopen in juni weer te kunnen voetballen.

Guardiola verblijft in Spanje sinds zijn moeder begin april overleed, acht van zijn spelers bevinden zich in hun vaderland.

Volgens The Times wacht in ieder geval vier collega-managers en spelers van een aantal andere clubs hetzelfde lot als ze terugkeren naar Engeland. Wolverhampton Wanderers-manager Nuno Espírito Santo en zijn coachstaf zijn in Portugal, terwijl zeker vijf spelers van The Wolves elders verblijven. Hetzelfde geldt onder anderen voor Norwich City-manager Daniel Farke en Southampton-coach Ralph Hasenhüttl.

De clubs uit de Premier League vergaderen vrijdag over een mogelijke voortzetting van het seizoen. Arsenal, West Ham United en Brighton hebben voorzichtig de training hervat.

Wellicht dat Jan nog een paar tips heeft voor de spelers van Manchester City. Jan verblijft al enige tijd in quarantaine in België. Check het fragment hieronder!

Bellen met Boskamp: 'Ik mag niet meer naar buiten'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.