Terug

Volg Vandaag Inside

Spelers Arsenal hebben maling aan coronamaatregelen: 'Covidiots'

Spelers Arsenal hebben maling aan coronamaatregelen: 'Covidiots'

23 apr 2020, 14:30

In Engeland is men niet blij met vier spelers van Arsenal die de afgelopen dagen allemaal de coronamaatregelen hebben overtreden. Nicolas Pépé, David Luiz, Granit Xhaka en Alexandere Lacazette gingen de fout in, meldt The Sun.

De Ivoriaanse aanvaller Pépé werd in Londen betrapt toen hij een balletje aan het trappen was met een aantal bekenden van hem. Dat is tegen de regels van de Britse regering en zijn club Arsenal. In Engeland moeten de mensen namelijk zo veel mogelijk binnen blijven door de lockdown.

Luiz en Xhaka spraken met elkaar af op een veldje vlakbij een station in Noord-Londen. Volgens The Sun zag een voorbijganger het duo veel plezier hebben en vroeg zich af waarom zij dat wel zouden mogen en de rest van Engeland niet.

Lacazette liet iemand komen om zijn auto te wassen bij zijn eigen huis. Je kunt je vraagtekens zetten of dat valt onder 'essentieel reizen', zoals dat wordt genoemd in Engeland. Bovendien kwam de Fransman daarbij te dichtbij de persoon die zijn auto moest wassen.

Het kwartet van Arsenal zijn niet de eerste spelers in Engeland die de regels overtreden. Eerder lapte trainer José Mourinho van Spurs al de regels rond 'social distancing' aan de laars. Ook Manchester City speler Kyle Walker kwam in opspraak door zijn seksrel.

'Dank dat jullie dit onder de aandacht brengen. We gaan met onze spelers in gesprek. We delen jullie zorgen', aldus een woordvoerder van Arsenal tegenover The Sun.

René reageert in het onderstaande fragment op de seksrel van Kyle Walker. René vond de prostituees wel een beetje duur.

VIDEO - 'Walker stak een klein thermometertje in dat kontje'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.