Terug

Volg Vandaag Inside

Speculaties over ontslag Bosz bij Leverkusen nemen toe

Speculaties over ontslag Bosz bij Leverkusen nemen toe

21 mrt 2021, 22:35

De positie van trainer Peter Bosz bij Leverkusen wankelt. Zijn Duitse ploeg verloor zondag bij het laag geklasseerde Hertha BSC (3-0) alweer voor de tiende keer dit jaar in alle competities. Na afloop weigerde de oud-coach van onder meer Ajax, Vitesse en Borussia Dortmund dieper in te gaan op zijn persoonlijke situatie.

"Ja", was het enige dat Bosz antwoordde op de vraag of hij dacht dat hij na de komende interlandperiode bij de eerstvolgende competitiewedstrijd thuis tegen hekkensluiter Schalke 04 nog op de bank bij Leverkusen zou zitten.

Bosz gaf na de derde nederlaag in de laatste vier competitiewedstrijden toe dat hij teleurgesteld was. "Als je wilt winnen in het voetbal, moet je doelpunten maken en tegentreffers voorkomen. Dat hebben we allebei niet goed gedaan in deze wedstrijd."

Technisch directeur Rudi Völler van Leverkusen verlangt van Bosz dat hij hoe dan ook bij de top zes eindigt in de Bundesliga. Daarmee zou de club opnieuw verzekerd zijn van Europees voetbal. Leverkusen staat nu zesde, met een marge van 2 punten op nummer 7 FC Union Berlin.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.