Terug

Volg Vandaag Inside

Spectaculaire zege Leverkusen op Dortmund

Spectaculaire zege Leverkusen op Dortmund

8 feb 2020, 21:27

Trainer Peter Bosz heeft met Bayer Leverkusen een spectaculaire overwinning geboekt op Borussia Dortmund. De ploeg van Bosz kwam twee keer op achterstand, maar trok het duel in de BayArena alsnog naar zich toe: 4-3. Lars Bender kopte in de 82e minuut op aangeven van Daley Sinkgraven de winnende treffer binnen.

Eerder dit seizoen ging Bosz met zijn elftal hard onderuit bij Dortmund. Het werd toen 4-0 voor de club waarbij de 56-jarige trainer uit Apeldoorn in 2017 al na een paar maanden werd ontslagen.

Leverkusen sloot dankzij de zege weer aan bij de brede top van de Bundesliga. De ploeg van Bosz neemt de vijfde plaats in met 37 punten, twee minder dan Dortmund. Met Bayern München (42 punten) en RB Leipzig (41) staan zondag de nummers 1 en 2 van de Duitse competitie tegenover elkaar.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.