Terug

Volg Vandaag Inside

Spectaculair duel tussen PSV en Feyenoord eindigt in 4-3

Spectaculair duel tussen PSV en Feyenoord eindigt in 4-3

18 sep 2022, 16:27

PSV heeft het eerste topduel van dit seizoen in de Eredivisie gewonnen. De Eindhovenaren versloegen in een doelpuntrijk duel in het Philips-stadion Feyenoord met 4-3. PSV nam dankzij de zege de tweede plaats over van de Rotterdammers en heeft nu 2 punten meer.

Feyenoord opende via Oussama Idrissi al in de 3e minuut de score. PSV nam daarna de wedstrijd in handen en kwam, dankzij doelpunten van Jarrad Branthwaite en Cody Gakpo, op voorsprong. Na een fout van Armando Obispo maakte Danilo kort voor rust gelijk.

Ook na rust had PSV een overwicht. Guus Til zorgde, op aangeven van Gakpo, al snel voor de 3-2. De thuisploeg liet na om verder uit te lopen en Orkun Kökcü hielp Feyenoord in de 73e minuut weer langszij (3-3).

Obispo bezorgde PSV in de 83e minuut alsnog de overwinning, met een kopbal uit een hoekschop van Gakpo.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.