Terug

Volg Vandaag Inside

Spartak Trnava zonder publiek in Europa

Spartak Trnava zonder publiek in Europa

5 okt 2018, 13:41

NYON (ANP) - De Slowaakse club Spartak Trnava moet de komende thuiswedstrijd in de Europa League in een leeg stadion spelen. De tuchtcommissie van de UEFA straft Trnava daarmee voor wangedrag van de fans tijdens het thuisduel met Anderlecht van twee weken geleden. De supporters van de Slowaakse club zouden zich racistisch hebben uitgelaten.

Het levert Spartak Trnava een straf op van een wedstrijd zonder publiek en een boete van 60.000 euro. Voor andere zaken komt daar nog eens 22.000 euro bovenop. De Slowaken begonnen de groepsfase van de Europa League met winst op Anderlecht (1-0). Donderdag verloren ze in Turkije met 2-0 van Fenerbahçe, de club van de geplaagde trainer Phillip Cocu. Spartak Trnava zal nu op 25 oktober thuis tegen Dinamo Zagreb in een leeg stadion moeten spelen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.