Terug

Volg Vandaag Inside

Spartak: Promes concentreert zich op komende duels

Spartak: Promes concentreert zich op komende duels

18 nov 2021, 22:49

De Moskouse voetbalclub Spartak heeft tot dusver niet op de clubsite gemeld dat Quincy Promes in Nederland zal worden vervolgd wegens poging tot doodslag, wel dat de Russische oud-international Sergej Gorloekovitsj donderdag 60 jaar oud is geworden. Het dagblad Sovetsky Sport besteedde wel aandacht aan de affaire met een verwijzing naar de berichtgeving in het AD en vroeg de werkgever van de Nederlandse aanvaller om een reactie. Woordvoerder Dmitri Zelenov vertelde dat Promes "volledig gefocust is op de komende wedstrijden".

Zelenov liet de sportkrant tevens weten dat deze zaak wordt behandeld door advocaten, die Promes "volkomen vertrouwt". De club wacht eventuele verzoeken van de bevoegde autoriteiten, die zich nog niet hebben gemeld, af en wil niet afgaan op mediaberichten. Volgens Spartak is de procedure nog gaande en is datum voor de eerste zittingsdag nog niet bekend. De oud-Ajacied blijft voorlopig in Rusland en zal zijn belangen laten behartigen door een advocaat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.