Terug

Volg Vandaag Inside

Spartak Moskou ontslaat coach

Spartak Moskou ontslaat coach

22 okt 2018, 13:46

MOSKOU (ANP) - Spartak Moskou heeft coach Massimo Carrera ontslagen. De bestuurders van de Russische topclub vinden dat hij er niet in is geslaagd na een tegenvallend seizoen met zijn team de weg omhoog weer te vinden. Carrera (54) leidde Spartak, toen nog met Quincy Promes als een van de uitblinkers, in 2017 naar de titel. Het afgelopen seizoen eindigde de club uit de hoofdstad slechts als derde.

,,Spel en resultaten geven dit seizoen geen aanleiding te denken dat het beter zal gaan'', liet Spartak in een verklaring weten. Spartak verloor afgelopen weekeinde op eigen veld met 3-2 van Arsenal Tula en staat slechts zevende in de Russische Premjer Liga. De Spaanse assistent-coach Raúl Riancho neemt voorlopig de taken van Carrera over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.