Terug

Volg Vandaag Inside

'Spartak-huurling Hendrix maakt mogelijk binnenlandse transfer'

'Spartak-huurling Hendrix maakt mogelijk binnenlandse transfer'

18 juli 2022, 16:41

Jorrit Hendrix vertrekt mogelijk naar FC Twente of Royal Antwerp FC, zo meldt 1908.nl. De middenvelder die momenteel door Feyenoord wordt gehuurd van Spartak Moskou komt niet meer in de plannen voor van trainer Arne Slot.

Hendrix werd afgelopen januari nog voor 17 maanden gehuurd van de Russen maar heeft Slot niet kunnen overtuigen van zijn kwaliteiten. De oud-PSV'er werd maandag ook niet meegenomen op trainingskamp en mag uitkijken naar een nieuwe club. 1908.nl meldt dat zowel Antwerp als FC Twente interesse hebben in de middenvelder. Hendrix zou nog niet willen denken aan een vervroegd vertrek uit Rotterdam en wil graag vechten voor z'n plek.

Hendrix speelde sinds zijn terugkeer in Nederland veertien duels voor de Rotterdammers, waarvan negen in de Eredivisie. In alle veertien duels wist de controlerende middenvelder één keer te scoren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.