Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta verlengt contract aanvoerder Auassar

Sparta verlengt contract aanvoerder Auassar

24 mrt 2021, 20:31

Adil Auassar voetbalt ook komend seizoen bij Sparta Rotterdam. De eredivisionist heeft de optie in het contract van de 34-jarige middenvelder gelicht en de verbintenis verlengd tot medio 2022.

De aanvoerder, die in 2018 de overstap maakte van Roda JC, speelde al negentig wedstrijden voor Sparta. Hierin kwam hij tot zes treffers, de belangrijkste hiervan was uiteraard het doelpunt tegen De Graafschap in de play-offs, waarmee hij Sparta in 2019 naar de Eredivisie kopte.

"Adil is al drie jaar een belangrijke schakel in onze selectie, zowel binnen als buiten de lijnen", zegt technisch directeur Henk van Stee op de website van de Rotterdammers. "Met zijn ervaring en zijn kwaliteiten weten we zeker dat hij ook het komende seizoen zo’n rol op zich kan nemen."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.