Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta-verdediger Vriends: 'Brobbey een van de beste spelers van Europa'

Sparta-verdediger Vriends: 'Brobbey een van de beste spelers van Europa'

9 dec 2023, 21:41

Bart Vriends is onder de indruk van Brian Brobbey. De verdediger van Sparta had zich naar eigen zeggen goed voorbereid op de sterke spits van Ajax, maar toch kon hij niet voorkomen dat de aanvaller bij hem weg draaide en de score opende.

"Natuurlijk baal ik daar van", zei Vriends. "Maar ik weet niet wat ik anders had moeten doen. Als Brobbey zo de bal krijgt en dan dat grote lijf van hem er tussen zet. Ik moet mezelf misschien niet als draaischijf laten gebruiken. Maar het gebeurt toch. Met dat spel is Brobbey misschien wel een van de beste spelers van Europa."

Voor de camera van ESPN reageerde Brian Brobbey op de woorden van de Sparta-verdediger: 'In zijn podcast zegt hij altijd dat hij voor me moet staan, maar dat deed hij niet!'

Bekijk hieronder de reactie van Brian Brobbey terug.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.