Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta huurt middenvelder Duarte van PSV

Sparta huurt middenvelder Duarte van PSV

17 dec 2018, 16:48

ROTTERDAM (ANP) - Sparta Rotterdam huurt Laros Duarte van PSV voor de rest van het seizoen. De 21-jarige middenvelder zal in de winterstop aansluiten bij de groep van trainer Henk Fraser. Duarte kent Sparta goed; hij doorliep daar de jeugdopleiding voordat hij in 2015 naar PSV trok.

In Eindhoven wacht Duarte nog op zijn debuut in de hoofdmacht. Sinds zijn komst speelt de middenvelder bij Jong PSV. Dit seizoen kwam hij tot nog toe in veertien wedstrijden in actie in de Keuken Kampioen Divisie, waar Sparta koploper is.

Technisch manager Henk van Stee is tevreden over de winteraanwinst. ,,Een speler met de kwaliteiten van Laros zou een versterking zijn voor elke club op dit niveau. Hij stond bovenaan ons lijstje en kent de club goed", zegt Van Stee over Duarte die op Het Kasteel zijn twee jaar jongere broertje Deroy treft. ,,Dat heeft absoluut meegespeeld. Samenspelen met Deroy is een droom voor onze familie", aldus Duarte.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.