Terug

Volg Vandaag Inside

Sparta en FC Twente scoren niet in waanzinnig saai duel

Sparta en FC Twente scoren niet in waanzinnig saai duel

28 jan 2021, 21:41

Het duel in de Eredivisie tussen Sparta Rotterdam en FC Twente heeft weinig hoogtepunten opgeleverd. De ontmoeting tussen de middenmoters eindigde derhalve ook in 0-0. Op de ranglijst houdt FC Twente daardoor 7 punten voorsprong op de Rotterdammers, die niet zo gek lang geleden in Enschede wel wonnen.

Veel kansen waren er niet. Na ruim een half uur was er een schot van Queensy Menig, waar Sparta-doelman Maduka Okoye niet veel moeite mee had. Aan de andere kant tikte Mario Engels net naast, na een pass van Dirk Abels. Kort later was er een aardig schot van Deroy Duarte, dat het doel eveneens miste.

Na rust kenden de teams ook slechts af en toe een opleving. Zo stuitte Duarte in alle vrijheid op keeper Joël Drommel en miste ook Abels het doel maar net. Namens Twente schoot topscorer Danilo net voorlangs, na een pass van Luciano Narsingh.

Narsingh stond voor de eerste keer in de basis bij FC Twente. De van Feyenoord gehuurde aanvaller debuteerde in het weekeinde al tegen VVV-Venlo, als invaller. Hij werd ongeveer een kwartier voor tijd vervangen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.