Terug

Volg Vandaag Inside

Spanje verspeelt koppositie door gemiste penalty's Sergio Ramos

Spanje verspeelt koppositie door gemiste penalty's Sergio Ramos

15 nov 2020, 09:42

De Spaanse voetballer Sergio Ramos heeft een uiterst ongelukkige recordinterland beleefd. De aanvoerder speelde zijn 177e interland en brak daarmee het Europese record, maar miste twee strafschoppen. Invaller Gerard voorkwam met een laat doelpunt een nederlaag van Spanje bij Zwitserland: 1-1. De Spanjaarden moesten de koppositie in groep 4 van de Nations League afstaan aan Duitsland, dat met 3-1 won van Oekraïne.

Remo Freuler zette de Zwitsers in de 26e minuut op voorsprong met een geplaatst schot. Ramos kreeg in de tweede helft twee mogelijkheden om vanaf de strafschopstip zijn jubileuminterland van extra glans te voorzien. De 34-jarige verdediger van Real Madrid is doorgaans een 'zekerheidje' vanaf 11 meter. Doelman Yann Sommer wist beide penalty's van Ramos echter te stoppen, waardoor diens reeks van 25 benutte strafschoppen op rij ten einde kwam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.