Terug

Volg Vandaag Inside

Spanje vernedert Duitsland en plaatst zich voor finaleronde

Spanje vernedert Duitsland en plaatst zich voor finaleronde

17 nov 2020, 23:50

Spanje heeft een apathisch Duitsland met maar liefst 6-0 vernederd en zich daarmee verzekerd van deelname aan de finaleronde van de Nations League. Mede door een hattrick van Ferran Torres is de groepswinst in groep 4 van de A-divisie voor Spanje.

De ploeg van bondscoach Luis Enrique moest winnen van Duitsland, dat de koppositie in handen had, om zich te kwalificeren voor de eindronde van het landentoernooi. Daar slaagden de ontketende Spanjaarden met verve in. Bij rust stond het al 3-0 door toedoen van Álvaro Morata, Ferran Torres en Rodri. In de tweede helft deed Spanje het niet rustiger aan. Ferran Torres completeerde zijn hattrick en ook invaller Mikel Oyarzabal scoorde.

Serge Gnabry verzorgde het enige wapenfeit van de Duitsers. Hij knalde een kwartier voor tijd op de lat.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.