Terug

Volg Vandaag Inside

Spanje in oefenduel met moeite langs Bosnië

Spanje in oefenduel met moeite langs Bosnië

18 nov 2018, 23:57

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA (ANP) - Spanje heeft in een oefenwedstrijd met de nodige moeite van Bosnië-Herzegovina gewonnen. Het elftal van bondscoach Luis Enrique won op Gran Canaria met 1-0.

De Spanjaarden hadden eerder op de dag zonder te spelen naast de finaleronde van de Nations League gegrepen, doordat Engeland op Wembley met 2-1 won van Kroatië. De Engelsen passeerden Spanje daardoor in de groep. Spanje verloor vorige week nog van Kroatië.

Tegen Bosnië lukte het de Spanjaarden ook lang niet om te scoren. Pas toen de Bosnische doelman Ibrahim Sehic een Spaans schot losliet, kon invaller Brais Méndez uit de rebound scoren. De speler van Celta de Vigo maakte zijn debuut in het Spaans elftal.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.