Terug

Volg Vandaag Inside

Spalletti: Van Bommel geboren trainer

Spalletti: Van Bommel geboren trainer

2 okt 2018, 20:49

EINDHOVEN (ANP) - Luciano Spalletti is niet verbaasd dat PSV het onder leiding van Mark van Bommel goed doet. ,,Hij is een geboren trainer. Dat zag je in zijn karakter als voetballer'', aldus de trainer van Internazionale, die het woensdag met zijn team in de Champions League tegen de Eindhovenaren opneemt.

Spalletti sprak met respect over PSV. ,,Ze zijn fysiek sterk en hebben veel individuele kwaliteiten. We hebben ze goed geanalyseerd. Ik denk dat ze spijt hebben dat ze in de wedstrijd tegen FC Barcelona zoveel ruimte hebben weggegeven'', zei de coach in het Philips-stadion over de nederlaag van 4-0 in de eerste groepswedstrijd van PSV.

Spalletti zag anderhalve week terug ook de wedstrijd tussen PSV en Ajax, al dacht hij dat de uitslag 4-0 was in plaats van 3-0. ,,In die wedstrijd hebben ze laten zien dat ze een tegenstander niet na laten denken en direct onder druk zetten. Het wordt een mooie test voor ons.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.